Detail rodinného domu

404

Hľadaná stránka neexistuje

POZEMOK V OBCI HRABUŠICE

Číslo ponuky FL007756
Výmera domu 586 m2
Výmera pozemku 580 m2
Obec Hrabušice

Cena s DPH:

18 000,- €

Financovanie

Vyberiete si svoje nové bývanie. V prípade, že nehnuteľnosť idete financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru Vám naši špecialisti ešte pred uzavretím rezervačnej zmluvy preveria vaše úverové možnosti a následne zabezpečia hypotekárne financovanie.

Podpis Rezervačnej zmluvy a uhradenie rezervačného poplatku/kaucie v sume 6.000,- EUR

Všetky prijaté rezervačné / zálohové platby sú kryté garančným fondom NARKS.

Podpis Zmluvy o budúcej kúpnej zmluve do 30 dní od podpisu Rezervačnej zmluvy a uhradenie prvej splátky kúpnej ceny do výšky 20% z ceny kupovanej nehnuteľnosti.

Realitné centrum MGM vám garantuje 100% povolenie vkladu vlastníckeho práva.

Odovzdanie a kolaudácia domu č.1 (výmera pozemku 708 m²) do 1 mesiaca, domu č.2 (výmera pozemku 727 m²) do 3 mesiacov, domu č.3 (výmera pozemku 742 m²) do 4 mesiacov, domu č.4 do 5 (výmera pozemku 758 m²) mesiacov od podpisu príslušnej rezervačnej zmluvy (stanovené 1.12.2020).

Doba termínu odovzdania predmetu rezervačnej zmluvy sa skracuje priamo úmerne k dátumu podpisu rezervačnej zmluvy.

Hypotekárny úver môže byť zabezpečený kupovanou nehnuteľnosťou. Financovanie Vám zabezpečíme priamo v MGM pod jednou strechou spolu s výberom domu. Tým vám ušetríme čas a kopec starostí so zabezpečovaním podkladov a potvrdení. Nebudete musieť navštevovať banku alebo hľadať finančného poradcu.

Maklér / Kontakt

Uložiť inzerát Pošli priateľovi

Rezidencia Lietava

Moderné bývanie s vidieckou voľnosťou, a zároveň dostupnosťou k všetkým vymoženostiam mesta. Pokoj, čistý vzduch a pozemok s domom zasadeným do malebnej krajiny, ktorej dominuje impozantný hrad. Lokalita rezidencie je z dvoch strán ohraničená biokoridorom lesa, čo Vám ponúkne veľkorysé možnosti užívať si prírodu a tráviť voľný čas s rodinou. Presne takto môže už čoskoro vyzerať Vaše nové bývanie. Presvedčte sa sami, že Rezidencia Lietava je pre Vás to najlepšie.

Kontakt

Predaj projektu zastrešuje renomovaná realitná kancelária MGM pôsobiaca na Slovensku od roku 1997.

Vysokoškolákov 33 A, 010 01 Žilina

0910 861 186

info@rezidencialietava.sk

Iné

Naši makléri sú pripravení zodpovedať všetky otázky, ktoré Vás budú zaujímať ohľadom tohto projektu.